OVER ONS

 

logo Acteon alleen blokjes  Missie

Acteon Thuiszorg verzorgt regionaal huishoudelijke hulp. We dragen bij aan het zelfstandig wonen van onze cliënten en bieden zinvol werk en inkomen aan onze medewerkers. Om dit toekomstbestendig te doen willen we met onze dienstverlening altijd in de kopgroep zitten in de verhouding tussen kwaliteit en kosten. Doel is daarbij om voor gemeentes een partner te zijn in het betaalbaar en beschikbaar houden  van huishoudelijke hulp voor onze cliënten. Nu en in de toekomst.

 

logo Acteon alleen blokjes  Visie

Acteon Thuiszorg biedt  huishoudelijke hulp en ambulante begeleiding door de inzet van regionale teams, efficiënte bedrijfsvoering en lokale samenwerking. Met de inzet van gemotiveerd personeel, het Acteon Thuiszorg College en ons heldere kwaliteitssysteem bieden wij veilige en verantwoorde zorg. Onze regionale teams organiseren de ondersteuning dichtbij de client. Onze medewerkers kennen en spreken de taal van de regio. Ze stimuleren participatie van cliënten, familie en mantelzorgers en werken samen in de keten. Zo bieden we persoonlijke aandacht en een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor onze cliënten. Wij zorgen voor blijvend lage kosten door slimme automatisering, regionale teams, efficiënte werkmethodes en een compacte en efficiënte organisatie.

 

ONS TEAM

 

Acteon Thuiszorg B.V.

Van links naar rechts: Ellen Bos (directie assistente), Ted Kivits (financieel directeur) en Hein Wiekart (algemeen directeur)

Acteon Thuiszorg B.V.

Van links naar rechts: Natal (zorgcoördinator) Janneke (zorgcoördinator) Kira (recruiter) Imke (zorgcoördinator) Andrea (planner) Inge (planner) Erwin (zorgcoördinator)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acteon Thuiszorg B.V.

Van links naar rechts: Esmee (ondersteuner) Maire (administrateur) Ingrid (medewerker cliëntadministratie) Remco (hoofd administratie)

Geen berichten gevonden