Acteon Thuiszorg College

Doorleren binnen Acteon Thuiszorg

Via www.acteonthuiszorgcollege.nl kunnen medewerkers van Acteon Thuiszorg de onderstaande cursussen volgen.

 

De basiscursus Huishoudelijke Ondersteuning

Dit is een interactieve cursus die bestaat uit een theoriepakket, ondersteund met foto’s en video’s. Medewerkers van Acteon Thuiszorg zelf spelen hierin in de hoofdrol. Dat vinden we best bijzonder! Als een medewerker de cursus heeft afgerond ontvangt zij een certificaat.

 

De HH2 cursus

Als opvolging op de basiscursus is de cursus HH2 ontwikkeld. Voor alle medewerkers welke zich verder willen ontwikkelen of cliënten hebben met een HH2 indicatie. Een cursus met als doel: Noodzakelijke kennis en vaardigheden opdoen om huishoudelijke zorg te kunnen bieden aan cliënten met een HH2 indicatie. De cursus bestaat uit een theoretisch deel afgerond met een toets en daarna een vervolgbijeenkomst met veel ruimte voor praktijkvoorbeelden, afgerond met een certificaat.

 

Samen Dementievriendelijk training

Medewerkers van de Huishoudelijke Ondersteuning werken veel met ouderen. Er bestaat dus een reële kans dat medewerkers in contact komen met cliënten met een vorm van dementie. Deze korte, laagdrempelige training stelt de medewerker beter in staat om goed met onze cliënten om te gaan.