Acteon Thuiszorg is sponsor van de Voedselbank

2-1-2020

Vanaf 1-1-2020 zijn we als Acteon Thuiszorg sponsor van de Voedselbank. De Voedselbank geeft mensen (maximaal 2 jaar) een steuntje in de rug om ze de ruimte te geven hun problemen op te lossen. Helaas heel noodzakelijk in ons rijke land. Mensen en gezinnen wordt enkel ondersteund als men zelf weer alles op de rit wil en kan krijgen. Meehelpen aan een sociale wereld waarbij de eigen verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd, past enorm goed bij onze dienstverlening. Daarom hebben we besloten dit goede doel voor meerdere jaren te steunen. Ook het personeelsuitje van Acteon Thuiszorg was vorig jaar bij de Voedselbank. Meehelpen met het maken van voedselpakketten. Enorm leuk om te doen, te helpen en de solidariteit van deze club in “het echt” te zien.

Acteon thuiszorgers lopen mee tijdens de vierdaagse!

9-7-2019

Een van onze zorgcoordinatoren Stefanie zal net als 11 andere collega’s meelopen met de vierdaagse. Stefanie zal de kijker elke dag meenemen op pad. Onderweg spreekt ze collega’s en cliënten om hun ervaringen over Acteon Thuiszorg te delen. Acteon Thuiszorg loopt mee, kijk jij mee? Via LinkedIn zijn alle vlogs te volgen.

Verlenging en uitbreiding

20-4-2019

In de gemeentes Wijchen, Berg en Dal, Druten en Heumen zijn wij opnieuw gecontracteerd! Heel fijn om ook de komende tijd als zorgaanbieder verder te kunnen gaan. Daarnaast hebben wij ook per 1-4-2019 een contract met de gemeente Uden afgesloten.

Vakantiekrachten gezocht!

28-3-2019

De zomer lijkt nog ver weg, maar Acteon Thuiszorg is al begonnen met de nodige voorbereidingen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die in de zomer onze vaste krachten willen vervangen. Meer informatie lees je onder het kopje vacatures. Ken jij iemand? Of ben je zelf geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV. Je mag dit mailen naar werken@acteonthuiszorg.nl

Solliciteren bij Acteon Thuiszorg?

26-2-2019

Je kunt heel makkelijk bij Acteon Thuiszorg solliciteren. Je hoeft geen mail en cv op te stellen. We hebben op onze website een sollicitatieformulier. Je hoeft nog geen 10 vragen te beantwoorden. Klik op verzenden en je bent klaar!

Dit komt goed uit want we zijn op zoek naar huishoudelijke hulpen in verschillende plaatsen: Nijmegen, Wijchen, Tilburg, Gilze-Rijen, Moergestel, Beuningen, Beek-Ubbergen, Druten, Malden, Molenhoek, Asten, Deurne, Sint-Anthonis, Boxmeer, Gemert en Oss.

We zien je sollicitatie via ons sollicitatieformulier tegemoet!

Acteon  Thuiszorg opent kantoor in Tilburg!

31-1-2019

Vanaf morgen hebben we een eigen kantoor in Tilburg !!! Aangezien we steeds meer medewerkers en cliënten hebben in de Regio Tilburg was er duidelijk de behoefte aan een eigen werkplek op locatie. Vanaf 1 februari kunnen jullie ons vinden aan de Hart van Brabantlaan 12-14 in het centrum van Tilburg. Telefoonnummer verandert niet (013-750 61 00) en de cheques kunnen voortaan ook daar worden ingeleverd. We blijven efficiënt dus eerst een afspraak maken voordat je langskomt omdat we er niet altijd zijn.

Deze maand krijgen Acteon Thuiszorg medewerkers 4% loonsverhoging

1-10-2018

Acteon Thuiszorg betaald sinds 1-4-2018 al uit via de nieuwe CAO schaal: Hulp bij het Huishouden. Daar komt deze maand nog eens 4% loonsverhoging bovenop!

Beste (nieuwe) Acteon medewerkers,

26-6-2018

Na het faillissement van Verian is het een roerige periode geweest voor vele medewerkers en cliënten. Inmiddels zijn er al zo’n 150 medewerkers gestart bij Acteon Thuiszorg. Hierdoor hebben deze medewerkers en cliënten duidelijkheid en zekerheid gekregen voor hun baan en hun zorg. We zijn verheugd dat jullie ons het vertrouwen hebben gegeven dat we er samen iets moois van gaan maken in de toekomst. Jullie behoud van baan en arbeidsvoorwaarden, de cliënten hun bekende zorgverlener en wij een boel nieuwe collega’s waar we mee samen gaan werken. We hebben vertrouwen in onze gezamelijke toekomst en heten jullie van harte welkom !!

Met vriendelijke groet,

Hein Wiekart

Algemeen directeur

Aan de zorgverleners van Verian,

30-05-2018

Aan de zorgverleners van Verian, Ben jij zorgverlener van Verian en wil je bij je cliënten blijven werken via Acteon Thuiszorg? Dit kan!

Welke voorwaarden?
Zorgverleners van Verian zijn welkom bij Acteon Thuiszorg om over te komen samen met hun huidige cliënten. Acteon Thuiszorg garandeert dezelfde arbeidsvoorwaarden in uren, salaris en dienstjaren. Per 1-4-2018 hanteert Acteon Thuiszorg de nieuwe verbeterde CAO schaal: Hulp bij het Huishouden.

Welke cliënten?
Acteon Thuiszorg draagt zorg voor het behouden van de bestaande koppeltjes cliënt en zorgverlener.

Hoe?
Acteon Thuiszorg organiseert informatiebijeenkomsten. Hierin wordt informatie gegeven over wat Acteon Thuiszorg kan bieden voor Verian zorgverleners. Schrijf je bij voorkeur in voor één van de bijeenkomsten via info@acteonthuiszorg.nl. Je kunt kiezen uit verschillende data, plaatsen en tijdstippen:

Groesbeek
Cultureel Centrum De Mallemolen Kloosterstraat 11 6562 AT Groesbeek
Dinsdag 5-6-2018 16:00 uur of 18:00 uur

Nijmegen
thiemeloods Leemptstraat 34 6512 EN Nijmegen
Woensdag 6-6-2018 16:00 uur of 18:00 uur
Maandag 11-6-2018 16:00 uur of 18:00 uur
Dinsdag 12-6-2018 17:00 uur

Wijchen
Verploegen Party- en Congrescentrum Woeziksestraat 100 6604 CM Wijchen
Donderdag 7-6-2018 16:00 uur of 18:00 uur

Druten
D’n Bogerd Van Heemstraweg 53 6651 KH Druten
Woensdag 13-6-2018 16:00 uur of 18.00 uur

Overtuigd?
Mocht je al weten dat je bij Acteon Thuiszorg aan de slag wilt? Neem dan alvast de volgende spullen mee naar de bijeenkomst:
• Kopie ID
• Kopie laatste salarisstrook
• Kopie laatste arbeidsovereenkomst Verian
• Overzicht van de cliënten waar je nu werkt (naam, adres, werkdag en tijd)
• Ingevuld loonheffing formulier

Mocht je verder nog vragen hebben dan kan je ons vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur bereiken op 024-3651630. Natuurlijk mag je ook mailen naar info@acteonthuiszorg.nl.

Vakantiekrachten gezocht!

7-3-2018

De zomer lijkt nog ver weg, maar Acteon Thuiszorg is al begonnen met de nodige voorbereidingen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die in de zomer onze vaste krachten willen vervangen. Meer informatie lees je onder het kopje vacatures. Ken jij iemand? Of ben je zelf geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV. Je mag dit mailen naar werken@acteonthuiszorg.nl

Cuijk, Grave, Mill & St Hubert

9-1-2018

Vanaf 1 januari 2018 heeft Acteon Thuiszorg een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met een aantal nieuwe gemeentes. Het gaat om de 3 gemeentes Cuijk, Grave, Mill & St Hubert.

Zorgcollectief

3-12-2017

Ook dit jaar Acteon Thusizorg haar medewerkers een korting aanbieden op de zorgverzekering. Dit loopt via een collectief en is heel gemakkelijk geregeld via een speciaal ingerichte webpagina. Je kunt de pagina vinden op https://acteon.bedrijfsvergelijker.nl of op onze eigen website. Er is een ruime keuze zodat er altijd iets is voor jouw specifieke situatie.

Acteon Thuiszorg is verhuisd

7-7-2017

Helaas moest er afscheid genomen worden genomen van de Einsteinstraat.  Per 7-7-2017 is het hoofdkantoor van Acteon Thuiszorg gevestigd in hartje Nijmegen. Ons nieuwe adres is Keizer Karelplein 32 L.

Acteon zoekt vakantiekrachten

4-7-2017

Vakantiekrachten
We kunnen nog wel wat extra vakantiekrachten gebruiken. Dus: kent u iemand die van aanpakken weet en ons in de zomer wil komen versterken? Dan kan zij of hij  zich melden via werken@acteonthuiszorg.nl.

De gemeente Nijmegen start met resultaatgericht werken

31-5-2016

De gemeente Nijmegen start per 1 juni met de nieuwe werkwijze: resultaat gericht werken. Resultaat gericht werken betekent dat er geïndiceerd wordt op taken en niet meer op vaste uren. Nieuwe indicaties en herindicaties zullen per 1 juni via resultaat gericht werken worden geïndiceerd.  Het doel is om alle lopende indicaties om te zetten voor 1 januari 2017. Extra informatie is te lezen in de brochure die hieronder is toegevoegd of via de site van de gemeente Nijmegen https://www.nijmegen.nl/

Vanaf 1 december gaat men in de gemeente Beuningen over naar een algemene voorziening

16-11-2016

Vanaf 1 december wordt het PGB voor de huishoudelijke hulp omgezet in een indicatie voor een algemene voorziening en of u in aanmerking komt voor deze algemene voorziening. De gemeente heeft u geïnformeerd welke veranderingen dit met zich meebrengt. Indien U uw huidige hulp wil behouden dan kunnen zij in dienst treden bij Acteon Thuiszorg. Wij regelen dit graag voor u, met of zonder uw huidige hulp.  U kunt contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen op 024- 3651630 en vragen naar Erwin van Buren (tussen 08:30 en 14:30) om alles makkelijk in te regelen.

Cliënten welke overgaan naar de algemene voorziening

Vanaf 1 december gaan de meeste cliënten in Beuningen over naar een algemene voorziening. Acteon gaat voor alle huidige cliënten 2,5 uur per week inplannen. Indien u hier van af wilt wijken kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen op 024- 3651630 en vragen naar Erwin van Buren (tussen 08:30 en 14:30) om alles makkelijk in te regelen.

Voor extra informatie verwijzen wij u door naar de site van de gemeente Beuningen via https://www.beuningen.nl/Wonen_leven/Zorg_in_Beuningen.