Cuijk, Grave, Mill & St Hubert

9-1-2018

Vanaf 1 januari 2018 heeft Acteon Thuiszorg een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met een aantal nieuwe gemeentes. Het gaat om de 3 gemeentes Cuijk, Grave, Mill & St Hubert.

Zorgcollectief

3-12-2017

Ook dit jaar Acteon Thusizorg haar medewerkers een korting aanbieden op de zorgverzekering. Dit loopt via een collectief en is heel gemakkelijk geregeld via een speciaal ingerichte webpagina. Je kunt de pagina vinden op https://acteon.bedrijfsvergelijker.nl of op onze eigen website. Er is een ruime keuze zodat er altijd iets is voor jouw specifieke situatie.

Acteon Thuiszorg is verhuisd

7-7-2017

Helaas moest er afscheid genomen worden genomen van de Einsteinstraat.  Per 7-7-2017 is het hoofdkantoor van Acteon Thuiszorg gevestigd in hartje Nijmegen. Ons nieuwe adres is Keizer Karelplein 32 L.

Acteon zoekt vakantiekrachten

4-7-2017

Vakantiekrachten
We kunnen nog wel wat extra vakantiekrachten gebruiken. Dus: kent u iemand die van aanpakken weet en ons in de zomer wil komen versterken? Dan kan zij of hij  zich melden via werken@acteonthuiszorg.nl.

De gemeente Nijmegen start met resultaatgericht werken

31-5-2016

De gemeente Nijmegen start per 1 juni met de nieuwe werkwijze: resultaat gericht werken. Resultaat gericht werken betekent dat er geïndiceerd wordt op taken en niet meer op vaste uren. Nieuwe indicaties en herindicaties zullen per 1 juni via resultaat gericht werken worden geïndiceerd.  Het doel is om alle lopende indicaties om te zetten voor 1 januari 2017. Extra informatie is te lezen in de brochure die hieronder is toegevoegd of via de site van de gemeente Nijmegen https://www.nijmegen.nl/

Vanaf 1 december gaat men in de gemeente Beuningen over naar een algemene voorziening

16-11-2016

Vanaf 1 december wordt het PGB voor de huishoudelijke hulp omgezet in een indicatie voor een algemene voorziening en of u in aanmerking komt voor deze algemene voorziening. De gemeente heeft u geïnformeerd welke veranderingen dit met zich meebrengt. Indien U uw huidige hulp wil behouden dan kunnen zij in dienst treden bij Acteon Thuiszorg. Wij regelen dit graag voor u, met of zonder uw huidige hulp.  U kunt contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen op 024- 3651630 en vragen naar Erwin van Buren (tussen 08:30 en 14:30) om alles makkelijk in te regelen.

 

Cliënten welke overgaan naar de algemene voorziening

Vanaf 1 december gaan de meeste cliënten in Beuningen over naar een algemene voorziening. Acteon gaat voor alle huidige cliënten 2,5 uur per week inplannen. Indien u hier van af wilt wijken kunt u contact opnemen met ons kantoor in Nijmegen op 024- 3651630 en vragen naar Erwin van Buren (tussen 08:30 en 14:30) om alles makkelijk in te regelen.

 

Voor extra informatie verwijzen wij u door naar de site van de gemeente Beuningen via https://www.beuningen.nl/Wonen_leven/Zorg_in_Beuningen.